2018-05-16

Lär dig cykla

Inom kort startar en kurs för dig som vill lära dig cykla.
Kursen vänder sig till både vuxna och ungdomar. Cykelkursen söker även instruktörer så om du är intresserad har du fortfarande möjlighet att anmäla dig.

Två personer cyklar och skrattar.

Foto: Hanna Mi Jakobson.

Som en del i Nynäshamns kommun arbete med hållbara transporter och integration arrangerar Nynäshamns kommun tillsammans med Cykelfrämjandet en kurs för vuxna och ungdomar som vill lära sig att cykla. Kursen hålls vid totalt sex tillfällen med start måndag 28 maj.

Kursdagar

Vecka 22: 28 och 31 maj.
Vecka 23: 4 och 7 juni.
Vecka 24: 11 och 14 juni.

Tider:

Klockan 17-19.

Nynäshamns kompetenscentrum (NKC), Idunvägen 1 i centrala Nynäshamn.

Utrustning

Cyklar och hjälmar finns att låna men ta gärna med egen utrustning om du har. Ha gärna handskar samt kläder som du lätt kan röra dig i.

Anmälan

Anmäl dig till Lennart Thunqvist på NKC. Mejla lennart.thunqvist@nynashamn.se eller ring 076-125 80 76.

Cykelinstruktörer sökes

Kursen har klart med några cykelinstruktörer men det behövs ytterligare ett antal. Om du är intresserad anmäler du dig här på Cykelfrämjandets webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster En utbildning för instruktörerna hålls måndag den 21 maj klockan 17.30 på Nynäshamns kompetenscentrum (NKC), Idunvägen 1 i centrala Nynäshamn. Kursen är cirka 3 timmar.

Sidan granskad 2018-05-17