2018-02-12

Cykelinstruktörer sökes

Under våren kommer Nynäshamns kommun i samarbete med Cykelfrämjandet att anordna en kurs för vuxna och ungdomar som vill lära sig cykla. Därför söker vi nu frivilliga instruktörer.

Två personer som cyklar.

Foto: Hanna Mi Jakobson

Som en del i kommunens arbete med hållbara transporter, kommer Nynäshamns kommun tillsammans med Cykelfrämjandet under våren att anordna en kurs för vuxna och ungdomar som vill lära sig att cykla. Därför söker vi frivilliga instruktörer som vill vara med och lära ut.

Innan kursen börjar kommer du att få en kort instruktörsutbildning som Cykelfrämjandet håller i. Kursen för de som vill lära sig att cykla pågår sedan under tre veckor i april - maj fördelat på sex tillfällen. Exakta datum för utbildningen presenteras senare.

Anmäl dig senast 2 mars genom att mejla till: isa.eriksson@nynashamn.se

Text: Sara Ahl