2019-01-04

Del av Industrivägen och Telivägen stängs av

Från den 7 januari till april 2019 är delar av Industrivägen och Telivägen avstängda för biltrafik.

Från den 7 januari är Industrivägen avstängd för biltrafik på sträckan mellan Nynäsvägen och Bryggargatan. Det innebär att:

• Parkering vid Sjötelegrafens köpcentrum bara nås via väg 73. Infarten från Industrivägen/Nynäsvägen är avstängd.

• Boende och besökare till Industrivägen 2 A-B och Nynäsvägen 12 A-B måste åka in på Telivägen via väg 73 för att nå sin parkering. Infarten från Industrivägen/Nynäsvägen är avstängd.

• Parkeringen vid Bryggans vårdcentral bara nås via Bryggargatan.

Öppet för gångtrafik

Sträckan är framkomlig för gångtrafik tills vidare, men framkomligheten är begränsad. Även trappan från Sjötelegrafen är öppen tills vidare.

Arbetet beräknas vara klart till slutet av april 2019.

Karta vägavstängningar och alternativa vägar

Vägavstängning och alternativa vägar. Klicka på bilden för att zooma.

Om nya Telegrafenområdet

Kommunen utför ombyggnadsarbeten på delar av Industrivägen. Det blir nya vatten- och avloppsledningar, ny busshållplats, nya gång- och cykelbanor längs med gatan och ny belysning. Arbetet är en del av det nya Telegrafenområdet.

Sidan granskad 2019-04-12

Sidansvarig: