2018-12-07

Vägarbete på Nynäsvägen ger minskad framkomlighet

Framkomligheten på Nynäsvägen i höjd med gymnasiet är begränsad på grund av ett vägarbete. Arbetet kommer att pågå under en längre tid.

Nynäshamns kommun utför vägreparationer på Nynäsvägen i höjd med gymnasiet. Delar av området är avspärrat och det ger begränsad framkomlighet i båda riktningarna. Det rör sig om ett större arbete som kommer att pågå under en längre tid.

– Det behövs större åtgärder för att reparera vägen och vi har ännu inte hunnit bilda oss en uppfattning om hur lång tid arbetet kommer att ta, men vi utför arbetet så snabbt det är möjligt, säger Mats Ströby, chef för gata- och park på Nynäshamns kommun.

Vi ber er att ta det försiktigt förbi det avspärrade området.

Sidan granskad 2018-12-07

Sidansvarig: