2018-11-02

Funktionshinderområdet engagerar sig i Musikhjälpen

Temat i årets insamlingsevent Musikhjälpen är "Alla har rätt att funka olika". Därför vill funktionshinderområdet i Nynäshamns kommun engagera sig. För att samla in pengar kommer de bland annat anordna en loppis, sälja lotter, samla in pant och sälja armband.

Så här kan du bidra

• 17 november 14.00. Handboll i Vansta idrottshall. Vi spelar en match med Ösmo herrar. Fika, lotterier och lite försäljning finns på plats.
  • 24 november 10.00-15.00. Loppis på Leveransgruppen. Vi har loppis, fikaservering och försäljning av saker vi gjort. Vi säljer även varmkorv med bröd.
  • Vi samlar in och hämtar pant. Har du pant kontakta oss.
  • Vi säljer #MH2018- armband för 100 kronor.
  • Vi söker sponsorer bland företagen i Nynäshamn.
  • Du kan även swischa på nummer 0735-05 11 39 Märk din betalning med “Musikhjälpen”.

Insamlingen pågår till och med 10 december. Alla pengar som samlas in går oavkortat till Musikhjälpen.

Vad är Musikhjälpen?

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen.

Text: Marie Eriksson

Sidan granskad 2018-11-13