2018-09-04

Vad tycker du om stödet från Socialförvaltningen?

Under hösten 2018 är det dags för den nationella brukarundersökningen inom individ- och familjeomsorgen och funktionshinderområdet i Nynäshamns kommun. Inom kort får berörda målgrupper hem en enkät.

För att kunna bli bättre behöver vi veta vad du tycker fungerar bra och mindre bra i din kontakt med individ- och familjeomsorgen och funktionshinderområdet i Nynäshamns kommun. Dina synpunkter är mycket viktiga för oss!

Enkäten berör följande områden:

• Ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd)
  • Missbruks- och beroendevård
  • Barn och ungdomsenheten (13 år och äldre)
  • LSS
  • Socialpsykiatri

Enkäten pågår mellan 1 september - 31 oktober

Du svarar med hjälp av en telefon, dator eller surfplatta. Du bestämmer själv om du vill svara och ingen kan se just dina svar. Fråga din socialsekreterare om du vill veta mer eller behöver hjälp.

Enkäten är nationell och tas fram av Sveriges kommuner och Landsting (SKL) och är gemensam för andra kommuner och privata utförare.

Text: Marie Eriksson.

Sidan granskad 2018-09-04