2019-05-22

Företagsbesök av First Light Apparel

Klädmärket First Light Apparel startade för bara ett år sedan men har stora planer för framtiden. De arbetar hårt med sitt varumärke och är stolta ambassadörer för Nynäshamn.

Från vänster: Jonas Karlsson från Nynäshamns kommun, Johan Hagman från First Light Apparel samt Håkan Svanberg (M) och Harry Bouveng (M) från Nynäshamns kommun.

För bara ett år sedan startade Johan Hagman klädmärket First Light Apparel. Kläderna fungerar såväl till arbete som till fest, eller varför inte till träning.

First Light Apparel arbetar hårt med sitt varumärke. Det hållbara budskapet är tänkt att inspirera till personlig utveckling. I samband med lansering av nya kollektioner vill Johan besöka exempelvis ungdomsgårdar och föreläsa om vikten av att ta personligt ansvar för sin egen utveckling. Att vara en god ambassadör för platsen gör det  självklart att använda lokala fotografer, producenter och låtskrivare i First Light Apparels marknadsföring. Det varumärkesarbete för platsen Nynäshamn som har gjorts nyligen är användbart och uppskattas mycket.

Kunderna finns i dag främst i Nynäshamn, Stockholm och Göteborg men Johan har stora planer för framtiden. I ett första steg ut i Europa, för att sedan ta klivet över Atlanten och leverera till USA. Det skall bli väldigt spännande att följa företagets resa.

Många idéer om samarbete och hur man skulle kunna skapa kluster för småföretagare i samma bransch diskuterades under besöket. First Light Apparel vill gärna få till framtida samarbeten med kreativa och driftiga företagare i kommunen. Men något som skulle behövas är ett ”pendlarkontor” där man som företagare eller daglig utpendlare skulle kunna arbeta i initiativrik miljö tillsammans med andra.

Stort tack för besöket!

Sidan granskad 2019-05-22