2019-04-15

Följ arbetet i Näringslivsberedningen

Nu kan du följa arbetet i Nynäshamns kommuns näringslivsberedning. Beredningen är ett rådgivande forum med bred politisk representation som tillsammans med Tillväxtavdelningen arbetar för ett bättre företagsklimat.

Den 24 januari 2019 beslutade Kommunstyrelsen att inrätta en näringslivsberedning. Syftet med Näringslivsberedningen är att med bred politisk förankring fungera som rådgivande forum för kommunens näringslivschef. Tillsammans med näringslivschefen ska dem initiera förslag på insatser och stödja Tillväxtavdelningens arbete för att förbättra företagsklimatet i Nynäshamns kommun. Näringslivsberedningen ska initiera och bereda förslag till beslut på åtgärder i näringslivsfrågor till Kommunstyrelsen.

På webbsidan om Näringslivsberedningen hittar du mer information om beredningen, vilka som är invalda samt kallelser och protokoll för deras sammanträden.

» Läs mer om Näringslivsberedningen och följ arbetet här

Sidan granskad 2019-04-15