2019-03-14

Kommunen söker sommarjobbplatser

Cirka 500 ungdomar har sökt sommarjobb i år. Många föreningar och organisationer har anmält intresse för att ta emot sommarjobbare, men det saknas fortfarande ett antal platser de tre första veckorna. Så hör gärna av er om ni vill ha sommarjobbare.

Ungdomar som gör tummen upp.

Foto: Scandinav.

För tolfte året i rad erbjuder Nynäshamns kommun ungdomar i kommunen tre veckors sommarjobb. Garantin gäller för ungdomar i åldrarna 16-17 år och 18-åringar i mån av plats. Jobben som erbjuds är inom en kommunal verksamhet, ideell förening eller i en organisation i kommunen.

Saknas jobb 17 juni – 5 juli

Om du är engagerad i en förening eller organisation och du vet att ni är i behov av sommarjobbare – anmäl då gärna ert intresse. Det är under period ett – 17 juni till och med 5 juli - som det fortfarande saknas platser. På nynashamn.se/sommarjobb finns anmälningsformulär och mer information. Om du har frågor är du välkommen att kontakta kommunens sommarjobbsamordnare Kicki Lundgren: 08-520 684 37, sommarjobb@nynashamn.se

Sidan granskad 2019-03-14

Sidansvarig: