2019-02-28

Företagsbesök på MGL Sushi

Efter 13 år som kock och restaurangchef startade Ganbat Sanjsuren sin egna japanska restaurang MGL Sushi. Vi mötte en glad restaurangägare vars restaurang blivit mycket populär!

Ganbat Sanjsuren och näringslivschef Jonas Karlsson

Hösten 2018 slog Ganbat Sanjsuren upp dörrarna till hans nya restaurang MGL Sushi på Nynäsvägen 7. Han är nöjd över det första halvåret och planer finns på att utöka verksamheten med en liten uteservering.

Samtalen kretsade kring uteserveringar, parkeringar, expansionsmöjligheter, framtida bostadsprojekt och allt det positiva med att Nynäshamns kommun växer. En helt ny stadsdel med arbetsplatser, verksamheter och bostäder utformas nu i kvarteret Telegrafen-Vaktberget.

Från och med i dag förmedlar Nynäshamnsbostäder de sista lägenheterna av totalt 94 stycken, med inflyttning etappvis från och med 1 juni. Och i dagarna startade Magnolia Bostad markarbeten för "Fyren" som adderar ytterligare ca 450 lägenheter i området kring Sjötelegrafen.

Detta betyder att MGL Sushi Nynäshamn och andra butiker och restauranger kommer att få en hel del nya grannar. Något som vi är övertygade om kommer att öka omsättningen och vara lyckosamt för verksamheterna i området!

Sidan granskad 2019-02-28

Sidansvarig: