2019-02-27

Välkommen till Södertörns rådslag 2019

Det är dags för Södertörns årliga rådslag! Södertörn växer med kraft och fokus ligger på infrastruktur och modern teknik för en innovativ och hållbar region.

Södertörn växer med kraft. Utvecklingen sker genom modiga satsningar i form av stora företagsetableringar, ny infrastruktur och utveckling av ny teknik. Södertörn erbjuder också en mångfald av akademisk utbildning. Vad är Södertörns attraktionskraft? Vad behövs för att öka tillgängligheten?

När: onsdag 10 april klockan 9-13 inklusive lunch, frukost från klockan 8.30
Var: Salems kommun, lokal Stora Murgrönan, Säbyhallsvägen 30, 144 80 Rönninge

» Mer information och anmälan till förmiddagens rådslaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Näringslivsevent under eftermiddagen - Sveriges hetaste näringslivsregion

Vi släpper en helt färsk analys av näringslivet på Södertörn och det ser mycket bra ut! Under eftermiddagen fördjupar vi våra kunskaper och möjligheter till ett ännu mer framgångsrikt Södertörn, där vi med gemensamma krafter tar oss framåt. Dagen avslutas med en spännande föreläsning av Johnny Sundin på temat Framtidsplaneten - trendspaningar i ett universum av möjligheter.

När: Onsdag 10 april klockan 13-16.00, lunch klockan 12-13.
Var: Salems kommun, lokal Stora Murgrönan, Säbyhallsvägen 30, 144 80 Rönninge

» Mer information och anmälan till eftermiddagens näringslivseventlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Södertörns rådslag är årligen återkommande

Varje år samlas representanter för kommuner, näringsliv och högskola från de åtta Södertörnskommunerna för att summera läget, diskutera samarbetsformer och hur vi tillsammans ska möta kommande utmaningar.

Sidan granskad 2019-03-13

Sidansvarig: