2019-02-25

Företagsbesök hos kreativ trio

För dagens företagsbesök begav vi oss till Happy Islands och Fröken Friberg som delar lokal. Vi ville veta mer om hur dessa företag arbetar – både tillsammans och var för sig!

Näringslivschef Jonas Karlsson, kommunalråd Harry Bouveng, Anneli Hansson, Linda Lindehall, Charlotte Friberg, näringslivsutvecklare Lena Hentschel och kommunalråd Daniel Adborn.

Vi mötte tre kreativa företagare - Anneli Hansson, Linda Lindehall och Charlotte Friberg - som tillsammans kan erbjuda allt från grafisk design, fotografering, webbutveckling och produktion av digital och analog media.

Samtalen ketsade bland annat kring hållbart arbete, vikten av samarbete mellan skola och näringsliv samt betydelsen av de små företagen. Vi kan inte annat än hålla med. En stor del av Nynäshamns näringsliv består av enmans- och småföretag och det är där som växtkraften finns.

Happy Islands har nyligen genomfört ett platsvarumärkesarbete på uppdrag av Nynäshamns kommun. Arbetet resulterade bland annat i en verktygslåda med texter, bilder och annat material - allt du som företagare och förening kan behöva för att marknadsföra platsen Nynäshamn.

» Platsvarumärket Nynäshamnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi vill träffa dig!

Är du intresserad av att vi på kommunen kommer och besöker ditt företag? Kontakta oss så bokar vi in ett besök. Kontaktuppgifter finns under rubriken Kontakt.

Sidan granskad 2019-02-26

Sidansvarig: