2019-01-08

Sök sommarjobb 21 januari - 10 februari

Även i år erbjuder Nynäshamns kommun dig som är 16-17 år tre veckors sommarjobb. Ansökan är öppen 21 januari till och med 10 februari.

Ungomar gör tummen upp, samt text Sommarjobb 2019.

För tolfte året i rad erbjuder Nynäshamns kommun ungdomar i kommunen tre veckors sommarjobb. Erbjudandet gäller ungdomar i åldrarna 16-17 år. Om du fyller 18 år innan 15 juni kan du söka jobb men är inte garanterad ett. Om det blir ett ledigt arbete kontaktas du med ett erbjudande som gäller under förutsättning att du inte redan har jobbat två somrar.

Kriterierna för att få sommarjobb är att du:

• Ansöker om sommarjobb i tid.
  • Är född år 2002, 2003 eller innan 15 juni 2001.
  • Är folkbokförd i Nynäshamns kommun.
  • Deltar på den obligatoriska gruppinformationen.
  • Inte har sommarjobbat totalt två år tidigare.

Här finns jobben

Jobben blir i en kommunal verksamhet, ideell förening eller i en organisation i kommunen.

Här söker du jobb

Ansökan är öppen 21 januari till och med 10 februari. Du ansöker här på nynashamn.se/sommarjobb.

Därför erbjuder kommunen sommarjobb

Nynäshamns kommun erbjuder sommarjobb för att kommunen anser att det är betydelsefullt att du får viktiga egna kontakter oavsett dina anhörigas nätverk, du tjänar egna pengar, får ett arbetsintyg som är viktigt när du ska söka andra jobb och du får erfarenhet från arbetslivet och kunskap om olika yrken.

Sidan granskad 2019-01-08

Sidansvarig: