2018-12-06

Jordbruksverket erbjuder stöd till besöksnäringsföretag med mathantering

Besöksnäringsföretag på landsbygden som har någon form av mathantering kan nu söka stöd i form av rådgivning från Jordbruksverket.

Jordbruksverket har avsatt 3,9 miljoner kronor för subventionerad rådgivning till besöksnäringsföretag på landsbygden som har någon form av mathantering. Rådgivningen delas upp i två olika delar:

• Rådgivning för företags-, affärs- och anläggningsutveckling
  • Rådgivning för utveckling av det lokala värdskapet

Syftet med rådgivningen är att etablerade verksamheter inom besöksnäringen kan utveckla exempelvis sin anläggning, produktkvalitet, service, affärskoncept, marknadsföring eller sitt värdskap. Rådgivningen är del av den svenska livsmedelsstrategin.

Rådgivaren kommer att analysera nuläget i din verksamhet och identifiera åtgärder som utvecklar den. Rådgivaren kan även erbjuda lösningsförslag på utmaningar som du har i din verksamhet.

Mer information

» Jordbruksverkets webbsida om stödetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan granskad 2018-12-06

Sidansvarig: