2018-10-03

Vill du vara med och utveckla Nynäshamn?

Välkommen till Nynäs Havsbad, där vi informerar om aktuella projekt och berättar om hur vi arbetar med markanvisningar. Du får också möjlighet till ett enskilt snabbmöten med chefer från kommunen.

Foto Johan Gustafsson

Under kvällen berättar vi om aktuella projekt i Nynäshamns kommun samt vad som är på gång för framtiden. Vi kommer även att informera om hur Kommunen arbetar med markanvsningar.

Snabbmöte
Det finns också möjlighet till enskilda snabbmöten med kommunens mark- och exploateringschef Caroline Thunström och planeringschef Mikael Gustafsson. Det är korta möten om fem minuter, tänkta för att ge möjlighet att knyta kontakt, lyfta ett tänkt projekt, lämna förslag eller ställa frågor. Mötena förbokas och antalet tillfällen är begränsat.
OBS! MÖTESTIDERNA FULLBOKADE!

Under tiden snabbmötena sker, och även efter, ges möjlighet till mingel där tjänstepersoner från kommunen finns tillgängliga för dialog och för att svara på frågor.

Kvällen riktar sig till dig som äger eller arbetar för företag med intresse av att utveckla Nynäshamns kommun i form av nya bostäder eller verksamhetsmark. Vi välkomnar max två personer från varje företag.

Tid och plats:
15 november, klockan 17.00 på Nynäs Havsbad
Lokalen heter Åmhällen och finns i Havspaviljongen, nere vid vattnet.
Adress: Strandgårdsvägen 9, 149 34 Nynäshamn.
Länk till kartalänk till annan webbplats
www.nynashavsbad.selänk till annan webbplats

17.00 Kaffe, kaka och mingel
17.30 Presentation
18.30 Snabbmöten och mingel. Här serveras också en wrap samt dryck.

Anmälan
Anmäl dig och om du vill en kollega, senast den 2 november, via formuläret nedan.

Sidan granskad 2018-10-16

Sidansvarig: