2018-05-31

Markanvisning för nytt företags- och logistikområde i Segersäng

Nynäshamns kommun är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion och gör nu en satsning på ett område i Segersäng genom att bjuda in aktörer att lämna anbud för att utveckla företags- och logistikområde.

Med anledning av stor efterfrågan på mark för företagsetablering bedömer kommunen att det finns ett stort behov av lokaler för olika typer av företag och verksamheter i Segeräng. Nordvästra Segersängsmotet är en del av ett större oexploaterat skogsområde i nordöstra delen av Nynäshamns kommun. Med sitt strategiska läge intill motorväg (riksväg 73) och järnvägen (Nynäsbanan) har området identifierats som lämpligt för verksamheter/industrier.

Markanvisningen syftar till att inleda en detaljplaneprövning- och eploateringsprocess för det aktuella området.

» Här hittar du all information om markanvisningen för nordvästra Segersängsmotet.

Sidan granskad 2018-05-31
Sidansvarig: Linnéa Gustavsson