2018-05-31

Markanvisning för kontor eller småindustri i Ösmo

Nynäshamns kommun är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion och gör nu en satsning på ett område i södra Ösmo genom att bjuda in aktörer att lämna anbud för att utveckla kontor eller småindustri.

Efterfrågan på mark för företagsetablering är stort och kommunen bedömer  att det finns ett behov av lokaler för olika typer av företag och verksamheter i Ösmo. Kommunen önskar att framtida exploatering inom det markanvisade området ska bidra till en ekonomisk, social och miljömässigt hållbar utveckling av Ösmo. Kommunen lägger stor vikt vid utformning av en god och hållbar livsmiljö samt att markanvisningen bidrar till fler arbetstillfällen i Ösmo under en lång tid framöver.

Med anledning av att området ligger i direkt anslutning till ett bostadsområde samt ligger i en av entréerna till Ösmo tätort kommer kommunen lägga stor vikt vid den tilltänkte exploateringens estetiska utformning och anpassning till befintlig kulturmiljö.

» Här hittar du all information om markanvisningen i Ösmo.

Sidan granskad 2018-05-31
Sidansvarig: Linnéa Gustavsson