2018-05-08

Bemanningscentrum söker semestervikarier till sommaren

Under sommarmånaderna är behovet av vikarier till kommunens verksamheter extra stort och vi behöver därför rekrytera semestervikarier till vårt Bemanningscentrum.

Totalt sett behövs det i år ett 60-tal extra vikarier under sommaren, och det finns fortfarande vakanta platser. Kommunen söker nu undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och boendestödjare. Behovet är som störst inom äldreomsorgen samt verksamheten för vuxna och funktionsnedsatta.

Som semestervikarie bidrar du till livskvalitet, god omvårdnad och ett gott stöd till de personer som är i behov av kommunens hjälp och service. Arbetsuppgifterna är givande och ofta varierande. Som vikarie kommer du in i ett team med erfarna och kunniga arbetskamrater med stort engagemang. Dessutom har kommunen bra och kollektivavtalsenliga arbetsvillkor.

Läs mer om semestervikariat här

Om Bemanningscentrum

Nynäshamns kommuns Bemanningscentrum är en intern vikarieservice för äldreomsorgen, verksamheten för vuxna och funktionsnedsatta, fritids och förskoleverksamheterna samt kostverksamheterna.

Text: Emma Ny

Sidan granskad 2018-05-08