2018-05-07

Visa upp ditt företag under Kulturveckan

I oktober är det dags för den årliga Kulturveckan i Nynäshamn. Du som är företagare har möjlighet att medverka och samtidigt få utrymme att synas i sammanhanget.

Bild: Scandinav Bildbyrå

Den 6-14 oktober sker den årliga Kulturveckan i Nynäshamn. Där samlas kommunens alla kulturella aktörer och sätter fokus på bland annat konst, musik och dans med syftet att lyfta och synliggöra kommunens rika kulturliv.

Vi vill att du ska medverka

Just nu utformar vi veckans programpunkter och vi hoppas att du som företagare vill medverka på något sätt. Du kan till exempel sponsra ett event eller aktör och därmed synas på programmet. Du kan även själv arrangera en kulturrelaterad aktivitet.

Du kan söka ekonomiskt stöd för din aktivitet

Nytt för i år är att Kultur- och fritidsavdelningen erbjuder föreningar och andra aktörer i höstens Kulturvecka att söka ekonomiskt stöd. Ansökan görs via blanketten som hittar i dokumentrutan.

Anmäl din aktivitet

Välkommen att anmäla din aktivitet senast den 15 augusti. För anmälan och frågor kontakta projektledare Petra Garnås. Du hittar kontaktuppgifter i kontaktrutan.

Följ arbetet med Kulturveckan på Facebook

» www.facebook.com/kulturveckannynashamnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan granskad 2018-05-07

Sidansvarig: