2018-02-23

Södertörns rådslag om kompetensförsörjning

Hur kan vi tillsammans lösa kompetensförsörjningen på Södertörn? Frågan står på agendan för Södertörns Rådslag den 9 mars i Huddinge och du är varmt välkommen.

Varje år samlas politiker, opinionsbildare, strateger, företagsledare och andra beslutsfattare från de åtta Södertörnskommunerna för att summera läget, diskutera samarbetsformer och hur vi tillsammans ska möta de kommande årens utmaningar. Ett tillfälle att knyta kontakter.

Årets tema är kompetensförsörjning. Målsättningen med rådslaget är att hitta former för samverkan och öka kunskapen om näringslivets efterfrågan och utbildningssektorns behov.

Rådslaget genomförs årligen i samverkan mellan Södertörnskommunerna och Företagarna, Stockholms Handelskammare, KTH och Södertörns Högskola.

Under rubriken Länkar hittar du en inbjudan till rådslaget med information om dagen och hur du anmäler dig. Sista anmälningsdag är 28 februari.

Sidan granskad 2018-02-23
Sidansvarig: Linnéa Gustavsson