2019-04-01

Kontaktcenter i Ösmo är invigt

Nu är det nya Kontaktcenter i Ösmo invigt. Syftet med kommunens kontaktcenter är att förbättra tillgängligheten och servicen till kommuninvånarna genom att vara centrala kontaktpunkter.

Malin Gillfjärd, enhetschef och Harry Bouveng (M), kommunstyrelsens ordförande inviger Kontaktcenter.

- Det känns jätteroligt att Kontaktcenter i Ösmo är invigt! Genom att vi nu också finns här i Ösmo utökas kommunens tillgänglighet. Vi hoppas att vi kommer få många besökare säger Malin Gillfjärd, enhetschef på Kontaktcenter.

Öppet varje måndag

Kontaktcentret i Ösmo kommer att bedrivas på prov under ett år och kommer vara öppet en dag i veckan, på måndagar, mellan klockan 9-15 med uppehåll för lunch klockan 12-13. Om försöket faller väl ut är tanken att öppettiderna ska utökas.

Kontaktcenter i Ösmo finns på Kvastvägen 1, som är det första huset på vänster sida när du åker in i Ösmo industriområde.

Text: Marie Eriksson

Sidan granskad 2019-04-01