2019-03-14

Kontaktcenter öppnar i Ösmo

Den 1 april öppnar Kontaktcenter en filial i Ösmo och samma dag är det invigning. Det nya kontaktcentret kommer vara öppet varje måndag under ett provår.

Syftet med kommunens båda kontaktcenter är att förbättra tillgängligheten och servicen till kommuninvånarna genom att vara centrala kontaktpunkter. Här jobbar kommunvägledare som svarar på frågor om kommunens verksamheter, ger vägledning, tar emot felanmälningar och synpunkter samt handlägger enklare ärenden direkt via telefon och mejl.

Öppet varje måndag

Kontaktcentret i Ösmo kommer att bedrivas på prov under ett år och kommer vara öppet en dag i veckan, på måndagar, mellan klockan 9-15 med uppehåll för lunch klockan 12-13. Om försöket faller väl ut är tanken att öppettiderna ska utökas. Kontaktcenter i Ösmo finns på Kvastvägen 1länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som är det första huset på vänster sida när du åker in i Ösmo industriområde.

Öka tillgängligheten i kommunen

- Genom att Kontaktcenter nu öppnar i Ösmo utökas kommunorganisationens tillgänglighet. Dessutom är Ösmo en tätort som kommer växa under de kommande åren vilket gör att det blir en strategisk plats för det nya kontaktcentret, säger Malin Gillfjärd, enhetschef på Kontaktcenter.

Invigning 1 april

Den 1 april klockan 12.00 invigs det nya Kontaktcentret i Ösmo. Kommunstyrelsens ordförande Harry Bouveng (M) invigningstalar och Malin Gillfjärd, enhetschef, presenterar den nya verksamheten. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Alla som vill är varmt välkomna!

Text: Marie Eriksson.

Sidan granskad 2019-03-14