2018-10-28

Brand i flerfamiljshus

En brand utbröt tidigt söndag morgon i ett hus med fyra
lägenheter i området Nicksta i Nynäshamn. En person är förd till sjukhus för observation. Branden är släckt och de drabbade är omhändertagna.

Texten är uppdaterad klockan 12.55 söndag.

Det var strax efter klockan 5 söndag morgon som larmet om branden kom. Räddningstjänst och polis kom till platsen och vid niotiden var räddningsinsatsen avslutad. En person är förd till sjukhus för observation, i
övrigt är ingen fysiskt skadad. Två lägenheter har skadats vid branden, de andra två ska ha klarat sig undan några skador.

Evakuering till grannfastighet

Fastighetsägaren var snabbt på plats och tog hand om de drabbade, liksom personal från Nynäshamns kommun som öppnade upp en grannfastighet dit de drabbade kunde evakueras.

Det är fortfarande oklart vad som orsakade branden. Polisens utredningstekniker gör en utredning för att få reda på brandorsaken.

Om du har frågor

Om du har frågor om branden, kontakta:

• Räddningstjänsten på telefonnummer 08-721 22 00.
  • Nynäshamns kommun, säkerhetschef Kenneth Kollberg på telefonnummer 08-520 682 78.

Polisen om branden.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan granskad 2018-10-28

Sidansvarig: