2018-04-06

Välkommen på fullmäktige och Kafé fullmäktige

Du är välkommen på kommunfullmäktige 25 april - och till nya Kafé fullmäktige som öppnar en timme innan sammanträdet startar.

Kommunfullmäktige sammanträder cirka en gång i månaden förutom juli och augusti. Mötena är öppna för alla som vill lyssna på debatten och ta del av besluten. Nu kan den som vill även fika och prata med politikerna innan mötet startar.

– Det är ett försök som kommer att pågå under sex månader och sedan utvärderas. Förhoppningen är att Kafé fullmäktige ska förstärka det demokratiska samtalet och göra det enklare att träffa de förtroendevalda, säger kommunfullmäktiges ordförande Nicholas Nikander (L).

Datum, tid och plats fullmäktige

Nästa sammanträde är onsdag 25 april, klockan 19. Mötet hålls i lokal Mysingen i Folkets hus, Stadshusplatsen 3 i Nynäshamn. Här är länk till dagordningen.

Tre personer fikar och skrattar.

Foto: Scandinav bildbyrå.

Kafé fullmäktige

Öppnar klockan 18 i Folkets hus. Se skyltar. Du bjuds på kaffe, te och smörgås.

Se mötena i efterhand

Om du inte har möjlighet att vara på plats under mötet kan du se sammanträdet i efterhand här på Nynäshamns kommuns webbplats.

Sidan granskad 2018-04-24