2018-06-26

Lyckad rekrytering av ny avdelningschef för förskolorna i Nynäshamns kommun

Barn- och utbildningsförvaltningen har rekryterat en ny chef för avdelningen förskola. Tina Persson har en gedigen bakgrund inom förskoleverksamhet och kommer närmast från tjänsten som verksamhetschef för förskolan i Vallentuna kommun.

Bilden föreställer Tina Persson

Foto: Tina Persson

Barn- och utbildningsförvaltningen har rekryterat Tina Persson som ny chef för avdelningen förskola. Tjänsten innebär att övergripande ansvar för alla förskolor i kommunen.

- Jag ser fram emot att vara en del av Nynäshamns förskolors utveckling, säger Tina Persson. Tillsammans ska vi utveckla och driva verksamheten framåt och skapa en likvärdig förskola för alla barn i Nynäshamns kommun.

Persson kommer senast från tjänsten som verksamhetschef för förskolan i Vallentuna kommun. Hon har tidigare varit förskolechef i bland annat Haninge och Hägersten-Liljeholmen och är utbildad pedagogista, förskollärare och läser rektorsprogrammet vid Stockholms universitet.

- Vi är mycket glada över att Tina börjar i Nynäshamns kommun, säger förvaltningschef Lina Axelsson Kihlblom. Hon kommer kunna fortsätta att utveckla det fina arbete som görs i kommunens förskolor idag.

Tina kommer att börja sin tjänst inom Nynäshamns kommun i början av augusti.

Text: Fredrik Nordensson

Sidan granskad 2018-06-26