2018-04-05

I Nynäshamn kan du få en gedigen teknisk utbildning

Bilden föreställer en man i arbetskläder

På Nynäshamns KompetensCentrum kan du läsa till drifttekniker och processoperatör på distans. Utbildningen anordnas i samarbete med företaget Creando och sträcker sig över två år.

På Nynäshamns KompetensCentrum kan du läsa till drifttekniker eller processoperatör. Utbildningen är en yrkeshögskoleutbildning som sker i samarbete med Creando och sträcker sig över två år vilket motsvarar 400 yrkeshögskolepoäng.

Utbildningen ger en stabil grund att stå på och som drifttekniker eller processoperatör ingår man i skiftlaget och övervakar produktion, löser problem och utvecklar både processer och produkter.

Utbildningarna sker på distans med tio gemensamma träffar under tre till fem dagar. Övrig tid studerar eleven på hemorten med stöd av lärare, lärplattform och Creandos YH-böcker.

Låter det intressant? Sista ansökningsdag för höstterminen 2018 är 15 maj. Ansökan görs via www.creando-school.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Text: Fredrik Nordensson

Sidan granskad 2018-04-04