Information om risker kopplat till pågående torka

Här har vi samlat information om konsekvenskerna av det torra vädret. Länkar till mer information om:

2018-03-21

Hjälp oss att förbättra kommunens skolor och förskolor

I mars och april finns det möjlighet att påverka kommunens förskolor och skolor genom att besvara en digital enkät. Enkäten går att fylla i via dator, mobil eller surfplatta.

Bild på person som skriver på dator

Foto: Scandinav Bildbyrå

I mars och april har vårdnadshavare möjligheten att hjälpa kommunen förbättra sin förskole- och skolverksamhet genom att besvara en digital enkät på nätet. Förskolor och skolor kommer att informera berörda vårdnadshavare och förmedla inloggningsuppgifter. Enkäten går att fylla i via dator, mobil eller surfplatta.

Om du har några frågor kring enkäten är du välkommen att kontakta din skola eller förskola för mer information.

Klicka här för att komma till grundskolans enkät för vårdnadshavare.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Klicka här för att komma till förskolans enkät för vårdnadshavare.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Text: Fredrik Nordensson

Sidan granskad 2018-03-21