2018-02-21

Kommunen moderniserar sin e-tjänst för förskolor, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet

I mars byter kommunen e-tjänst för förskolor, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Skiftet kommer att ta en vecka och under den tiden går det inte att använda Dexter eller den nya e-tjänsten.

Man sitter vid datorn

Foto: Scandinav Bildbyrå

Den 12 mars kommer kommunen byta ut e-tjänsten Dexter mot en ny tjänst. Förändringen gäller för barn i förskola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Barn i grundskolan kommer inte att påverkas. Under tidsperioden 2-11 mars, när skiftet genomförs, går det inte att logga in och använda e-tjänsterna.

I den nya tjänsten kommer vårdnadshavare att kunna ansöka om plats, ange schema, ange inkomstuppgift och säga upp plats. Mer information kommer att skickas ut till alla berörda under vecka 8.

Text: Fredrik Nordensson

Sidan granskad 2018-02-21