2018-02-13

Nynäshamns gymnasiums rektor går till nytt uppdrag i Huddinge

Rektor Peter Lilliu lämnar sin tjänst som rektor på Nynäshamns gymnasium. Istället börjar han en ny tjänst i Huddinge.

- Peter har gjort ett värdefullt arbete som rektor på gymnasiet och vi önskar honom lycka till i sin nya tjänst i Huddinge, säger Anna Eriksson, tillförordnad skolchef i Nynäshamn.

Lilliu kommer att vara kvar på sin tjänst till maj, därefter och fram till sommarlovet går biträdande rektor Lars Nyberg in som tillförordnad rektor.

- Efter 4,5 år på en fantastisk skola med engagerad personal, kommer jag nu ta steget vidare. Det är mycket glädjande att skolan uppvisar ett av de bästa elevansökningsresultaten på flera år. Jag vill tacka Nynäshamns kommun och framförallt Nynäshamns gymnasium för många bra år, säger Lilliu.

Under våren kommer rekrytering av ny rektor att genomföras.

Text: Fredrik Nordensson

Sidan granskad 2018-02-14