2019-05-23

Markanvisning för seniorboende i Hacktorp

Nynäshamns kommun bjuder in exploatörer till markanvisning för byggande av ett seniorboende i Hacktorp. Fram till den 24 juni 2019 finns det möjlighet att delta.

Äldre par på strand

Genom markanvisningen vill Nynäshamns kommun få fram ett intressant och genomförbart byggnadsprojekt med god arkitektur för ett seniorboende på cirka 50 lägenheter i Hacktorpsområdet. Eftersom Nynäshamns kommun har en ökande äldre befolkning finns det en ambition att reservera dessa bostäder som seniorboenden.

Så går det till

Nynäshamns kommun, som är markägare för området, bjuder in till markanvisning och det betyder att exploatörer får vara med att buda på marken. Vinnaren avgörs genom en sammanvägd bedömning av olika kriterier så som pris, gestaltning, planering av gemensamhetsytor och lägenhetsindelning med mera.

Markanvisningen pågår just nu och fram till den 24 juni 2019.

Mer detaljer om markanvisningen

»Här kan du läsa mer om vilka kriterier som gäller.

Sidan granskad 2019-05-23

Sidansvarig: