2019-01-03

Vatten åter avstängt i delar av norra Nynäshamn

På grund av en vattenläcka har vattnet återigen stängts av i delar av norra Nynäshamn. Arbetet beräknas pågå under hela torsdagen.

På grund av en vattenläcka har vattnet på Baltzars väg, Källsmovägen, Rappstavägen, delar av Nynäsvägen, Backluravägen, Svedviksvägen, Sandtorpsvägen, Hagstigen och Grindstigen i Nynäshamn stängts av.

Det finns ännu inga besked om när vattnet kan slås på igen, men arbetet beräknas pågå under hela torsdagen.

Läckan har uppstått på samma ledning som onsdagens läcka. Kommunen arbetar med att åtgärda felet så snabbt som möjligt.

Vattentankar utställda

Vattentankar där det går att hämta vatten har ställts ut. Vattentankarna finns här:

• Vändplanen vid Balzars väg
• Mellan Backluravägen 11 och 17, vid fotbollsplanen (nordvästra hörnet)
• Nickstastigen 5 (vid Släggans förskola)

Det är väldigt många hushåll som är utan vatten och vi vill därför be dig att enbart ta det vatten du verkligen behöver så att det räcker till alla. Tack för hjälpen!

Missfärgat vatten efter avstängning

När vattnet sätts igång igen kan det vara missfärgat. Det är ofarligt. Spola en stund så försvinner det.

Sidan granskad 2019-01-14

Sidansvarig: