2018-02-16

Ledningsrenovering på Valthornsvägen

Kommunen renoverar vattenledningarna på Valthornsvägen. Arbetet kommer att pågå under hela våren. Information om vattenavstängningar ges via informationsblad på entrédörrarna.

Ledningarna på Valthornsvägen är i dåligt skick och behöver förnyas. Därför utför kommunen nu ledningsrenoveringar. Arbetet omfattar byte av vattenledningar, spillvattenledningar och dagvattenledningar. Arbetet innebär en viss begränsning i framkomligheten på Valthornsvägen, både för biltrafik och gående. Ett antal kortare vattenavstängningar kommer att ske. Vattnet stängs inte av i hela området samtidigt, utan i några hus i taget. Berörda hus får då information om vattenavstängningen genom informationsblad på entrédörrarna.

Arbetet beräknas pågå under hela våren.

Sidan granskad 2018-02-16
Sidansvarig: Lisa Olén