2019-05-25

Det gäller om du röstar på söndag

Nu på söndag 26 maj är det val till Europaparlamentet. Om du vill rösta i Nynäshamns kommun på valdagen finns det två alternativ: Du röstar i den vallokal som står på ditt röstkort eller förtidsröstar i Folkets hus i Nynäshamn.

Förtidsrösta

Det finns totalt fem förtidsröstningslokaler i Nynäshamns kommun. På valdagen är det endast en som har öppet - den i Folkets hus, Stadshusplatsen 3 i Nynäshamn. Öppettiderna är 8-21. På den här sidan ser du öppettiderna för alla förtidsröstningslokaler i kommunen fram till valdagen.

Rösta på valdagen i din vallokal

Du kan även rösta i din vallokal på valdagen. Vilken vallokal som är din står på ditt röstkort – som du ska ta med när du röstar. På den är sidan finns information om alla vallokaler i kommunen.

Sidan granskad 2019-05-27

Sidansvarig: