Information om risker kopplat till pågående torka

Här har vi samlat information om konsekvenskerna av det torra vädret. Länkar till mer information om:

2017-02-23

Hamnutredningen vidare till kommunstyrelsen

Utredningen om hamnområdets framtida utveckling presenterades för miljö- och samhällsbyggnadsnämnden (MSN)
under torsdagen. MSN godkände rapporten och överlämnar den till kommunstyrelsen (KS) för vidare beslut.

I början av februari blev utredningen om hamnområdet klar. Under torsdagen togs alltså utredningen upp i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden. MSN tog inte några beslut om att någon av de åtgärder som föreslås i utredningen ska förverkligas eller inte, utan de godkände rapporten och beslutade att lämna den vidare till kommunstyrelsen för beslut.

Under rubriken Länkar finns länk till information om hamnutredningen.

Sidan granskad 2017-02-23