Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Entreprenörscheckar

Fram till våren 2014 kan du få stöd inom entreprenörskap med företagscheckar upp till 30 000 kronor, bland annat för att starta företag på landsbygden. Stödet ingår i Leader Uross verksamhet.
Starta företag på landsbygden
Syftet med entreprenörscheckarna är i första hand att det ska startas nya verksamheter och därigenom skapas lokal sysselsättning på landsbygden och i skärgården.

Fram till våren 2014 kan du få upp till 30 000 kr för att undersöka en affärsidé eller komma igång med din verksamhet (startstöd). En förutsättning är att företaget gynnar landsbygden och att du inte redan har registrerat det. Stödet kan till exempel gå till marknadsundersökning, marknadsföring, konsulttjänster och kompetensutveckling.

Annat stöd inom entreprenörskap
Stödet kan också vara ett sätt att förbättra förutsättningarna för en enskild bransch, det vill säga en grupp företagare, föreningar eller nätverk. Syftet med projektet ska alltid vara långsiktigt.

Ni kan få stöd till samarbeten som leder till förbättrade förutsättningar för enskild bransch eller område (samverkansstöd). Ett exempel på detta kan vara att flera företag går samman för att skapa gemensamt paketerbjudande.

 Ni kan också få stöd till enskild aktivitet som inspirerar till ökat eller förbättrat lokalt entreprenörskap och företagande (inspirationsstöd).

Hör av dig till Caroline Mattsson om du vill veta mer om entreprenörscheckar. Kontaktuppgifterna finns till höger.

Sidan granskad 2019-07-08

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp