Dekorationsikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Artiklar om kommun och politik

• 2020-01-22
    Extra väktarbil vid Bryggargatan
    Bilar och bussar har senaste tiden drabbats av omfattande skadegörelse i området kring Bryggargatan och Industrigatan i Nynäshamn. Därför har Nynäshamns kommun satt in en extra väktarbil som ska rondera i området från i dag onsdag.
  • 2020-01-14
    Nu fattar nämnderna beslut om ekonomin
    Inom kort fattar de politiska nämnderna beslut om årets ekonomi, och som många andra kommuner i landet har Nynäshamn en krävande ekonomisk situation. För att få en budget i balans måste kommunen minska kostnaderna med 3-4 procent. – Det kommer att krävas tuffa prioriteringar och att alla hjälps åt, men tack vare alla duktiga medarbetare och nya sätt att arbeta kommer vi att klara kvalitén i välfärden och ekonomin, säger kommundirektör Carolina Pettersson.
  • 2020-01-07
    Profilbild Carolina Pettersson
    Nya kommundirektören: "Äntligen är jag på plats"
    Nu har Carolina Pettersson börjat sitt nya jobb som kommundirektör i Nynäshamn. Här skriver hon några rader till invånare och företagare i kommunen.
Sidan granskad 2019-06-20

Sidansvarig: