Artiklar om kommun och politik

• 2019-09-18
    Porträttbild Carolina Pettersson
    Klart med ny kommundirektör
    Nu är det klart vem som efterträder Tommy Fabricius som kommundirektör. Hon heter Carolina Pettersson och kommer närmast från Solna stad.
  • 2019-09-17
    Nynäshamns kommun med i migrationsprojekt
    Nynäshamns kommun är en av två kommuner i länet som ska delta i ett projekt som Migrationsverket håller i. Syftet med projektet är att höja samhällets beredskap vid en ny kraftig ökning av asylsökande och migranter.
  • 2019-09-03
    Polisbricka på arm.
    Påverka din närmiljö
    Nu får du ytterligare några chanser att tycka till om din närmiljö. Dagarna 10 och 26 september finns representanter från Polisen, räddningstjänsten och Nynäshamns kommun på fyra olika platser i kommunen. Kom och berätta hur du vill att tryggheten ska öka där du bor.
  • 2019-09-02
    Lars Nyberg med blommor, diplom och pokal i händerna.
    Årets skärgårdsprofil är korad
    Nu är det klart vem som är Årets skärgårdsprofil. Lars Nyberg från Nacka har fått utmärkelsen för att ha bidragit till att skärgården har tagit flera viktiga steg framåt inom flera sektorer, bland annat skolan och transporter. Lars Nyberg har stått bakom samarbeten som har främjat utvecklingen av skolan samt arbetet med transporter som har varit till gagn för både skärgårdsbefolkning och besöksnäring. Utmärkelsen delades ut vid lördagens Skärgårdsting i Nynäshamn.
Sidan granskad 2019-06-20

Sidansvarig: