Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Kommun och politik

Här hittar du information om hur Nynäshamns kommuns organisation är uppbyggd, de politiska nämnderna, övergripande information, lagar och riktlinjer, historia och aktuellt om kommunens arbete och verksamheter. Du hittar även aktuella uppgifter om ekonomi och befolkning samt hur du som kommuninvånare kan påverka.

 • 2019-10-04

  Krisövning som kan märkas av

  Brandbil med personal framför bilen.
  Nynas AB genomför onsdag den 9 oktober en krisövning som kan vara märkbar för allmänheten. Bland annat kommer flera räddningsfordon att befinna sig på vägar i Nynäshamn och runt oljeraffinaderiet. Likaså kan rök och signaler förekomma.
 • 2019-10-03

  Varning för falska hantverkare

  Nynäshamns kommun varnar för att släppa in personer som vill komma in och spola ledningar, slamsuga eller utföra ventilationsarbeten.
 • 2019-09-22

  Påverka din närmiljö

  Polisbricka på arm.
  Nu får du ytterligare några chanser att tycka till om din närmiljö. Dagarna 10 och 26 september finns representanter från Polisen, räddningstjänsten och Nynäshamns kommun på fyra olika platser i kommunen. Kom och berätta hur du vill att tryggheten ska öka där du bor.
 • 2019-10-10
  Abonnenter mellan Ösmo och Nynäshamn utan vatten
  Abonnenter mellan Ösmo och Nynäshamn är för närvarande utan vatten. Det beror på ledningsarbete som Stockholm vatten utför.
 • 2019-05-17
  Räddningstjänsten avråder från eldning
  Från och med idag den 17 maj avråder Räddningstjänsten från eldning. Det varma och torra vädret medför att det just nu är stor brandrisk i skog och mark. De senaste dagarna har flera markbränder inträffat i länet och en eld som sprider gnistor kan snabbt övergå i en okontrollerad brand. Avrådan gäller i hela länet.
 • 2019-04-26
  Eldning under valborg avråds på grund av stor brandrisk
  Det varma och torra vädret har gjort gräset torrt och det är stor brandrisk i skog och mark. En valborgseld eller en eld som sprider gnistor kan snabbt övergå i en okontrollerad brand. Därför avråder länets räddningstjänster och länsstyrelsen från eldning under valborgsmässoafton och fram till dess att räddningstjänsterna bedömer brandrisken som mindre.
Sidan granskad 2019-08-19

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp