Dekorationsikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Kommun och politik

Här hittar du information om hur Nynäshamns kommuns organisation är uppbyggd, de politiska nämnderna, övergripande information, lagar och riktlinjer, historia och aktuellt om kommunens arbete och verksamheter. Du hittar även aktuella uppgifter om ekonomi och befolkning samt hur du som kommuninvånare kan påverka.

 • 2020-01-22

  Extra väktarbil vid Bryggargatan

  Bilar och bussar har senaste tiden drabbats av omfattande skadegörelse i området kring Bryggargatan och Industrigatan i Nynäshamn. Därför har Nynäshamns kommun satt in en extra väktarbil som ska rondera i området från i dag onsdag.
 • 2020-01-14

  Nu fattar nämnderna beslut om ekonomin

  Inom kort fattar de politiska nämnderna beslut om årets ekonomi, och som många andra kommuner i landet har Nynäshamn en krävande ekonomisk situation. För att få en budget i balans måste kommunen minska kostnaderna med 3-4 procent. – Det kommer att krävas tuffa prioriteringar och att alla hjälps åt, men tack vare alla duktiga medarbetare och nya sätt att arbeta kommer vi att klara kvalitén i välfärden och ekonomin, säger kommundirektör Carolina Pettersson.
 • 2020-01-07

  Nya kommundirektören: "Äntligen är jag på plats"

  Profilbild Carolina Pettersson
  Nu har Carolina Pettersson börjat sitt nya jobb som kommundirektör i Nynäshamn. Här skriver hon några rader till invånare och företagare i kommunen.
 • 2019-10-10
  Abonnenter mellan Ösmo och Nynäshamn utan vatten
  Abonnenter mellan Ösmo och Nynäshamn är för närvarande utan vatten. Det beror på ledningsarbete som Stockholm vatten utför.
 • 2019-05-17
  Räddningstjänsten avråder från eldning
  Från och med idag den 17 maj avråder Räddningstjänsten från eldning. Det varma och torra vädret medför att det just nu är stor brandrisk i skog och mark. De senaste dagarna har flera markbränder inträffat i länet och en eld som sprider gnistor kan snabbt övergå i en okontrollerad brand. Avrådan gäller i hela länet.
 • 2019-04-26
  Eldning under valborg avråds på grund av stor brandrisk
  Det varma och torra vädret har gjort gräset torrt och det är stor brandrisk i skog och mark. En valborgseld eller en eld som sprider gnistor kan snabbt övergå i en okontrollerad brand. Därför avråder länets räddningstjänster och länsstyrelsen från eldning under valborgsmässoafton och fram till dess att räddningstjänsterna bedömer brandrisken som mindre.
Sidan granskad 2019-08-19

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Dekorationsikon för besökadress

Stadshusplatsen 1

Dekorationsikon för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp