Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Kommun och politik

Här hittar du information om hur Nynäshamns kommuns organisation är uppbyggd, de politiska nämnderna, övergripande information, lagar och riktlinjer, historia och aktuellt om kommunens arbete och verksamheter. Du hittar även aktuella uppgifter om ekonomi och befolkning samt hur du som kommuninvånare kan påverka.

 • 2019-08-05

  Inte längre eldningsförbud

  Länsstyrelsen har beslutat att upphäva eldningsförbudet som har varit i Stockholms län sedan 26 juli. Anledningen till beslutet är att det inte längre är hög brandrisk i skog och mark.
 • 2019-07-11

  Marlen Terrell ny socialchef

  Profilbild på Marlen Terrell.
  Nu är det klart vem som blir Nynäshamns kommuns nya socialchef. Kommunstyrelsens arbetsutskott har i enighet beslutat att anställa Marlen Terrell som ny högsta chef för socialförvaltningen.
 • 2019-07-10

  Christer Fuglesang besökte teknikläger

  Vepa med texten Makerspace sommarläger.
  Tekniklägret ”Makerspace sommarläger”, som har pågått i Nynäshamn veckorna 26 och 27, fick besök av den svenska astronauten Christer Fuglesang i fredags.
 • 2019-05-17
  Räddningstjänsten avråder från eldning
  Från och med idag den 17 maj avråder Räddningstjänsten från eldning. Det varma och torra vädret medför att det just nu är stor brandrisk i skog och mark. De senaste dagarna har flera markbränder inträffat i länet och en eld som sprider gnistor kan snabbt övergå i en okontrollerad brand. Avrådan gäller i hela länet.
 • 2019-04-26
  Eldning under valborg avråds på grund av stor brandrisk
  Det varma och torra vädret har gjort gräset torrt och det är stor brandrisk i skog och mark. En valborgseld eller en eld som sprider gnistor kan snabbt övergå i en okontrollerad brand. Därför avråder länets räddningstjänster och länsstyrelsen från eldning under valborgsmässoafton och fram till dess att räddningstjänsterna bedömer brandrisken som mindre.
 • 2019-04-25
  Stroke och sedan... Föreläsning 1 februari
  Kom och lyssna till Marie Svendenius personliga berättelse om överlevnadsstrategier för anhöriga till strokedrabbade torsdag den 1 februari
Sidan granskad 2019-08-19

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp