Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Kommun och politik

Här hittar du information om hur Nynäshamns kommuns organisation är uppbyggd, de politiska nämnderna, övergripande information, lagar och riktlinjer, historia och aktuellt om kommunens arbete och verksamheter. Du hittar även aktuella uppgifter om ekonomi och befolkning samt hur du som kommuninvånare kan påverka.

 • 2020-04-02

  Kommunens krisledningsnämnd har aktiverats

  Med anledning av coronaviruset Covid-19 har Nynäshamns kommun aktiverat sin krisledningsnämnd. Med en aktiverad krisledningsnämnd finns större möjligheter att fatta brådskande beslut.
 • 2020-04-02

  Kommunens arbete med anledning av Covid-19

  Det pågår ett kontinuerligt arbete på Nynäshamns kommun med anledning av coronaviruset Covid-19. Här får du en sammanfattning av det kommunövergripande arbetet.
 • 2020-03-24

  Test av ny modell för nämndmöten

  På kommunstyrelsens sammanträde fredag 27 mars testas en ny modell för genomförande av nämndmöten. Totalt kommer 7 ledamöter att vara på plats under sammanträdet, resten erbjuds att delta via videokonferens. Anledningen till försöket är coronaviruset.
 • 2019-10-10
  Abonnenter mellan Ösmo och Nynäshamn utan vatten
  Abonnenter mellan Ösmo och Nynäshamn är för närvarande utan vatten. Det beror på ledningsarbete som Stockholm vatten utför.
 • 2019-05-17
  Räddningstjänsten avråder från eldning
  Från och med idag den 17 maj avråder Räddningstjänsten från eldning. Det varma och torra vädret medför att det just nu är stor brandrisk i skog och mark. De senaste dagarna har flera markbränder inträffat i länet och en eld som sprider gnistor kan snabbt övergå i en okontrollerad brand. Avrådan gäller i hela länet.
 • 2019-04-26
  Eldning under valborg avråds på grund av stor brandrisk
  Det varma och torra vädret har gjort gräset torrt och det är stor brandrisk i skog och mark. En valborgseld eller en eld som sprider gnistor kan snabbt övergå i en okontrollerad brand. Därför avråder länets räddningstjänster och länsstyrelsen från eldning under valborgsmässoafton och fram till dess att räddningstjänsterna bedömer brandrisken som mindre.
Sidan granskad 2020-02-14

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp