Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Projekt på NKC

Nynäshamns Kompetenscentrum (NKC) arbetar för utveckling av verksamheten genom att aktivt driva och delta i olika former av projekt. Projekt som ofta innebär samverkan med andra utbildningsanordnare både nationellt i Sverige och i internationellt i Europa. Dessutom driver NKC interna utvecklingsprojekt.

Projekt driver utvecklingen framåt
Det kan handla om utveckling av nya pedagogiska metoder, koppling mellan teknik och pedagogik, anpassning och tillgänglighet, insatser för integration etcetera Inom EU och andra organisationer finns en rad olika program till exempel Erasmus+, Atlas, Nordplus, Central Baltic, Europeiska socialfonden (ESF) med flera. NKC är bland annat engagerat i projekt som hör till Erasmus+, ESF och Nordplus

NKC driver och deltar även i projekt som finansieras av nationella myndigheter som SPSM, Special-pedagogiska skolmyndigheten och ESF, Europeiska socialfonden.

Genom projekten kan NKC driva och delta i utvecklingsarbeten och ges även möjlighet att spela en viktig roll i utvecklande nätverk.

Interna utvecklingsprojekt
Inom NKC drivs olika interna utvecklingsprojekt med syfte att utveckla verksamheten. Pågående projekt handlar om internationalisering, betyg och bedömning, IKT - Informations- och kommunikationsteknik, distansutbildning och lärplattform.

Sidan granskad 2017-07-03

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp