Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Nynäshamns KompetensCentrum
Nynäshamns KompetensCentrum

Inspirationsdag om att få unga i arbete

Nynäshamns kompetenscentrum (NKC) och Arbetsförmedlingen arrangerar den 24 februari en utvecklingsdag med temat ”Alla unga kan arbeta eller studera”

Många arbetsgivare är i stort behov av rekrytering, såväl offentlig sektor som näringsliv och företagare har ett stort behov av kompetensförsörjning till sina verksamheter. Stockholmsregionen står inför nya möjligheter med ökat antal unga till förfogande, nu erbjuder vi företag och organisationer en inspirationsdag för att kunna hitta sina framtida medarbetare- vilka möjligheter finns och hur kan vi klä på de unga den kunskap som efterfrågas , samtidigt som vi skapar nätverk som borgar för en trygg och välfungerande kompetensförsörjning?

Syftet med dagen är att inspirera företag, politiker och tjänstemän och att öka kunskapen om det växande antal unga som finns tillgängliga på arbetsmarknaden, samt ge tips och råd på hur man via nätverk, och genom att arbeta med sitt varumärke kan attrahera dem.

Externa föreläsare

Lena Törner är grundare av MacoMedia AB, och fick utmärkelsen Småföretagarnas Favorit 2015 i både Solna och Sundbyberg. Lena talar om att våga starta företag, och att våga satsa på Unga samt att skapa hållbara nätverk för att utvecklas som företag/offentlig förvaltning.

Kaj Runelund är varumärkesstrateg, föreläsare, seminarieledare och coach med mer än 30 års erfarenhet av varumärken och marknadskommunikation. Kaj talar om det personliga varumärket och hjälper till som en slutövning att mejsla fram det med hjälp av sitt framtagna material Brand Pics. http://brandpicstest.se/om/länk till annan webbplats

Läs hela inbjudan härPDF

Sidan granskad 2017-02-16

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp