Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Vanstaskolan 4-9
Vanstaskolan 4-9

Fotbollsprofil AC Milan Academy

Här på Vanstaskolan kan du som är fotbollsintresserad söka till AC Milan Academy, vår unika fotbollsprofil som inte finns någon annanstans i Sverige.

AC Milan Logotyp
Fotbollsprofilen i samarbete med AC Milan är unik i Sverige och leds av en professionell tränare från AC Milan Academy. Här får du chansen att utvecklas till den bästa fotbollsspelaren du kan bli med hjälp av unika träningsmetoder.

Profilen involverar årskurserna 7, 8 och 9 där pojkar och flickor tränar tillsammans mot individuella mål i en italiensk miljö. Det handlar inte om en fotbollsklubb utan om ett komplement till ordinarie föreningsträningarna.

Träningarna under låsåret 2018-2019 sker i direkt anslutning till ordinarie skoltid och upp till fem gånger per vecka med teori och italienska språk inkluderat.

För att ta del av profilen måste du gå på Vanstaskolan. Går du på en annan skola idag måste du söka till Vanstaskolan inför höstterminen 2018.

När nya platser tillkommer, för en eller fler årskurser, så kommer de som lämnat en intresseanmälan att kallas via email till uttagning - som sker löpande under året. Under rubriken Länkar finns anmälningsformuläret till intresseanmälan till Vanstaskolans fotbollsprofil, som ska fyllas i av vårdnadshavaren till den sökande eleven. 
Sidan granskad 2019-04-24

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp