Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Tallbackaskolan
Tallbackaskolan

Föräldramöte

Information till er föräldrar som har barn på Tallbackaskolan F-3, grundsärskola träning och gymnasiesärskola individuellt program

   Information till er föräldrar som har barn på Tallbackaskolan F-3, grundsärskola träning och gymnasiesärskola individuellt program.   
Inför nästa läsår med start höstterminen 2017 kommer organisationen i Ösmo skolor förändras. Tallbackaskolan F-3 och Vanstaskolan F-3 kommer att bli ett rektorsområde.
Ny rektor för Tallbacka F-3 och Vansta F-3 kommer att börja 1 augusti och heter Jenny Ögren.Grundsärskola och gymnasiesärskola kommer att bli ett eget rektorsområde.
Ny rektor för särskolans verksamhet kommer att börja 14 augusti och heter Marie Clemmedsson. Tallbacka grundskola
På grund av fukt i Tallbackaskolans lokaler kommer paviljonger att levereras till grundskolans verksamhet. Årskurs två och tre kommer att ha sin undervisning i Lillbacka, Förskoleklass och årskurs ett placeras i de nya paviljongerna. Enligt nuvarande planering ska paviljongerna vara klara för möblering i mitten av augusti och paviljongerna placeras på fotbollsplanen bakom matsalen. Tallbacka grundsärskola inriktning träning
En klass kommer att flyttas till grundsärskolan Linden som finns inom Vanstaskolans F – 3 lokaler. Två klasser flyttas till Nynäshamns sjukhus plan 5. Detta planeras vara klart inför skolstart den 21 augusti. Närmare skolstart kommer mer precis information till berörda målsmän. Tallbacka Gymnasiesärskola individuellt programs elever berörs inte i nuläget. Tallbackaskolan kommer att få en ny skolsköterska från höstterminen som heter Helen Olin. Jag Maud har sedan höstterminen 2010 arbetat inom området som bitr. rektor. Nu är det dags för mig att gå i pension och avslutar min tjänst 30 juni.
Jag vill tacka er alla föräldrar för ett gott samarbete under dessa år.
Hälsningar Maud. Skolstart ht-17 är den 21 augusti. Skolan och fritids är stängd för planering den 14 – 15 aug. Vi vill passa på att önska er alla en skön sommar!
Med vänliga hälsningar Allan Spets Maud Alexisson Tf rektor Biträdande rektor Vanstaskolan Box 40 148 21 Ösmo Tel 08 520 735 00 Fax 08 520 301 60 vanstaskolan@nynashamn.se www .nynashamn.se
Sidan granskad 2017-06-20
Sidansvarig: Rose-Marie Sellbom

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp