Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Sunnerbyskolan
Sunnerbyskolan

Sunnerbyskolan blir en skola för årskurs 4-6

Sunnerbyskolan blir en skola för årskurs 4-6 och vi tar farväl av vårt högstadium.

Sommarlovet närmar sig med stormsteg och personal och elever har fullt upp med att avsluta arbetsområden, utvärdera, förbereda avslutning och blicka framåt inför kommande läsår. Elever i nuvarande årskurs 6-8 kommer efter sommarlovet att börja på Vanstaskolan i Ösmo tillsammans med från Sunnerbyskolan sju medföljande lärare. Våra nior går förstås vidare i livet till olika gymnasium.

Den personal som kommer att vara kvar på Sunnerbyskolan jobbar intensivt med att planera och förbereda för en trygg skola där elevernas hälsa och lärande står i fokus. Samarbete med Friends och Stockholmsidrotten, renovering av skolbyggnaden, planering av undervisning samt inköp av nya möbler är några av de delar vi arbetar med. Vi kommer att vara cirka 140 elever i årskurs 4-6 och 25 personal.
Vi vill passa på att tacka alla elever, föräldrar och personal för Sunnerbyskolans tid som en årskurs 4-9-skola. Det har varit roligt, spännande, lärorikt och givande. Vi som arbetar på Sunnerbyskolan är oerhört stolta över vår skola. Nu ser vi på framtiden med tillförsikt.
Med vänlig hälsning, Marie Glad och Sara Scot

Sidan granskad 2019-05-16

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp