Dekorationsikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2018-09-04

Marie Gladh ny rektor på Sunnerbyskolan

Den 24 november tillträder Marie Gladh tjänsten som rektor på Sunnerbyskolan i Sorunda. Hon kommer närmast från en tjänst som kvalificerad handläggare inom Sundbybergs stad.

Barn- och utbildningsförvaltningen har rekryterat en ny rektor till Sunnerbyskolan i Sorunda. Marie Gladh tillträder tjänsten den 24 november.

- Vi är väldigt nöjda med rekryteringen av Marie, säger Annika Setterquist, avdelningschef för kommunens grundskolor. Hon kommer att fylla en viktig roll i vår organisation.

Marie Gladh kommer närmast från en tjänst i Sundbybergs stad som kvalificerad handläggare inom deras barn- och utbildningsförvaltning.

- När jag läste Sunnerbyskolans ledord kunskap-trygghet-framtidstro för första gången tänkte jag att där vill jag vara och verka, säger Marie Gladh. Jag hoppas och tror att min breda erfarenhet från olika delar av utbildningsorganisationen kan komma till nytta och ser mycket fram emot att få bli en del av skolans gemenskap med alla elever, personal och föräldrar.

Under starten av det nya läsåret har förstelärare Sara Scot varit tillförordnad rektor på Sunnerbyskolan och när Marie Gladh tillträder, tar Scot rollen som biträdande rektor.

Text: Fredrik Nordensson

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2018-09-04

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Dekorationsikon för besökadress

Stadshusplatsen 1

Dekorationsikon för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp