Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Kyrkskolan
Kyrkskolan

Information om Kyrkskolans ledning

Kyrkskolan har under hösten letts av en tillfällig extern biträdande rektor. Nu har barn- och utbildningsförvaltningen beslutat hur ledningen av Kyrkskolan ska fungera framåt.

Under hösten har Jenny Ögren varit tillförordnad rektor för Kyrkskolan samtidigt som hon arbetat som rektor för Tallbackaskolan och Vanstaskola F-3. Till sin hjälp har hon på Kyrkskolan haft en tillfällig extern biträdande rektor som lett den dagliga verksamheten. Det samarbetet kommer att avvecklas i samband med att höstterminen avslutas.

I november anställde kommunen Marie Glad som rektor på Sunnerbyskolan. Hon kommer att agera som tillförordnad rektor på Kyrkskolan från 1 januari och fram tills att en ordinarie rektor är på plats. Till sin hjälp kommer hon att ha en halvtidsanställd biträdande rektor på Kyrkskolan.

- Barn och utbildningsförvaltningen har som målsättning att våra verksamheter ska drivas med anställd personal, säger Annika Setterquist, skolchef för kommunens grundskolor. Höstens tillfälliga lösning har fungerat väl, men vi har nu utarbetat ett mer långsiktigt alternativ med egen personal som vi tror på.

Text: Fredrik Nordensson

Sidan granskad 2018-12-10

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp