Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Kyrkskolan
Kyrkskolan

Information från Kyrkskolans ledning

Jenny Ögren och Ismo Pakkala kommer att ansvara för Kyrkskolans verksamhet under tiden som rekryteringsprocessen av en ny rektor pågår. Här kan du läsa ett informationsbrev som förklarar hur skolans ledning kommer att fungera tills vidare.

Nu är det dags att starta igång ett nytt läsår efter en varm och fin sommar. Under vårterminen slutade rektor Christel Bäckström och Jenny Ögren har varit tillförordnad rektor under sommaren och rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen pågår och kommer att fortsätta under höstterminens inledning. För att få en trygg start för både elever och personal kommer vi att organisera Kyrkskolans verksamhet enligt följande:

Jenny Ögren fortsätter som tillförordnad rektor tills vidare. Ismo Pakkala har påbörjat sin anställning som biträdande rektor och kommer att leda, organisera och ansvara för den dagliga verksamheten. Det här känns som en bra och stabil lösning och vi ser fram emot det kommande läsåret.

Vi är också glada att kunna meddela att vi har full bemanning på alla tjänster och vi alla ser fram emot att välkomna er och era barn vid inskolning och skolstart.

För mer information och kontakt ber vi att få hänvisa till Kyrkskolans expedition.

Telefon: 08-531 970 20
E-post: kyrkskolan@nynashamn.se

Varmt välkomna till skolstart tisdag den 21 augusti!

Hälsningar Ismo och Jenny

 

Sidan granskad 2018-08-10

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp