Nynäshamn - till startsidan
Kyrkskolan

Information inför höstterminen 2017

Inför höstterminen 2017 pågår en hel del förändringar på Kyrkskolan och här kommer information om skolledning, omorganisation och renoveringar.

Skolledning

Vi hälsar Christel Bäckström välkommen som rektor och Mats Dahl välkommen som biträdande rektor (ändrad från tidigare tillförordnad). Christel Bäckström tillträder 1 juli och Mats Dahl 1 augusti.

Omorganisation

Flyttlasset och omorganisationen till en F-3 skola pågår. Vi håller på att tömma Fagerviks och Vika skola och flyttar möbler och material till Kyrkskolan.

Klassrummen kommer att vara möblerade till skolstart, men det kommer finnas
flyttkartonger som fortfarande ska packas upp. Om vi alla vuxna hjälps åt och har lite tålamod kommer våra barn få en trygg skolstart.

Det finns personal på alla tjänster förutom specialpedagog/speciallärare där rekrytering pågår. (Tjänsten är nu tillsatt)

Renovering

Det jobbas för fullt med renovering på Kyrkskolan. Alla fönster i den stora
byggnaden renoveras under sommaren samt tio toaletter. Det medför att vi stöter på byggjobbare och delar av skolan är en byggarbetsplats samtidigt som vi har pedagogisk verksamhet.

Självklart försöker vi planera utifrån detta så att det blir så smidigt som möjligt, men vi hoppas på lite överseende med allt vad det innebär vid renovering. Vi är glada över att det blir fint!

Fritidshemsverksamhet

Under sommaren har Kyrkskolan fritidshemsverksamhet för de barn som är inskrivna och anmälda för sommarfritids. Vi har olika pedagogiska verksamheter på fritids, allt från lekar i idrottshallen till utflykter, kreativa skapande aktiviteter till fri lek. Vid frågor tveka inte att kontakta personalen.

Sidan granskad 2017-09-21
Sidansvarig: Fredrik Nordensson

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08  
e-post: kommunstyrelsen@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ● JournummerOm webbplatsen ● RSS