Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Vansta
Vansta

Om Vansta

Här hittar du information om Vansta förskola samt om våra mål och fortlöpande arbete.

Tillsammans med Hallängens förskola och Breddals förskola bildar Vansta förskola en utav två enheter i Ösmo. Vi har regelbunden kompetensutveckling i enheten som bland annat består av pedagogiska nätverk och föreläsningar.

Vansta förskola befinner sig i ett förändringsarbete där aktivt arbetar med en kvalitétsutveckling av verksamheten på förskolan. Vi har tillgång till en pedagogista som stödjer oss i vårt arbete. Vi arbetar ständigt med förskolans värdegrund, förhållningssätt och att utveckla våra pedagogiska lärmiljöer. Vi fördjupar även våra kunskaper i pedagogisk dokumentation, som är ett viktigt verktyg i vårt arbete tillsammans med barnen. Vi har även tillgång till specialpedagog bland annat för pedagogisk handledning i arbetslagen.

Vansta förskola arbetar för en Grön Flagg-certifiering vilket är Sveriges största miljöutmärkelse anpassad för förskola och skola. Vi ingår i ett nätverk tillsammans med andra förskolor i kommunen samt Naturskolan där vi diskuterar miljöfrågor och mål för att uppnå certifieringen.


Sidan granskad 2017-06-21

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp