Lyssna på sidan Lyssna
Vaktberget
Vaktberget

Välkommen till Vaktbergets förskola

Vaktbergets förskola är en demokratisk förskola som präglas utav värdeorden: välkomnande, engagerande, delaktighet, lyssnade och allas lika värde

Vaktbergets förskola har funnits sedan februari år 1988. Förskolan ligger i norra Nynäshamn i närhet till skog, hav och kommunikation. På Vaktbergets förskola går det 57 barn som är uppdelade på tre avdelningar, i åldershomogenagrupper.

På sociala medier som Instagram har förskolan valt att publicera bilder från den pedagogiska verksamheten, barns kreativa skapande och förskolans lärmiljöer. Du hittar oss här: Vaktbergetsfsklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Tillfälligt ändrade vistelsetider inom förskola och pedagogisk omsorg
  Vistelsetiderna för barn med föräldralediga eller arbetssökande föräldrar inom förskolan och pedagogisk omsorg ändras perioden 18 mars - 30 juni 2020, som en följd av coronaviruset. Barn- och utbildningsnämnden har beslutat att antalet timmar begränsas till lagstadgade 15 timmar under perioden på grund av personalbortfall.
 • Kommunens skolor och förskolor håller öppet som vanligt
  Vi får frågor om coronaviruset från föräldrar som är oroliga för sina barn. Vi har förståelse för det och vill göra ett klargörande.
 • Coronaviruset i samband med sportlovet
  Många sporlovslediga har varit utomlands i veckan och Nynäshamns kommun har fått frågor från vårdnadshavare om hur skolan hanterar utlandsresenärerna när skolan börjar på måndag. Här får du svaren.
 • Utvecklingsdagar 23-24 April
  Torsdagen 23:e och Fredagen 24:e April har förskolan Utvecklingsdagar.
 • Ny ledning 1:a Januari 2020
  Vaktbergets och Kullstas förskolor samt Sunnerby förskola leds nutillsammans av ny rektor efter omorganisation i kommunen. Förskolorna har även fått en ny Pedagogista.

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp