Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Inskolning

När ni har fått en placering på Segersäng kommer vi att skicka ut ett brev till er där vi berättar lite om vår verksamhet och hur inskolningen går till. Ni är hjärtligt välkomna att ringa eller besöka oss.


Vårt syfte med inskolningen är att barn tillsammans med sina vårdnadshavare ska känna sig trygga med oss och vår verksamhet. Hur lång tid denna trygghet tar att skapa kan skilja sig åt mellan olika individer.

Vi har föräldraraktiv inskolning i tre dagar klockan 09:15-13:45. nåbara under de närmsta 14 dagarna efter inskolningen.
Vi har en inskolningsperiod på en vecka, där vi räknar med att ni vårdnadshavare är med i verksamheten de tre första dagarna mellan 9.15-14.00.
Första dagen är en introduktionsträff på cirka en och en halv timme där ni får komma till avdelningen och träffa pedagogerna och berätta om ert barn. Om allt fungerar bra så kan ni vårdnadshavare lämna en stund den femte dagen.

Under inskolningsveckan är det ni vårdnadshavare som har huvudansvaret för barnet och är aktivit med i vår ordinarie verksamhet.
Vi ser denna inskolningsmetod som en bra start för barnen på förskolan. Redan från början skapas goda kontakter mellan er vårdnadshavare och oss pedagoger eftersom ni är med i den dagliga verksamheten under inskolningen.

Vi ser fram emot en spännande och lärorik förkoletid tillsammans med er och ert/era barn! Varmt välkomna! 

Sidan granskad 2019-03-13

Sidansvarig:

  • Ingen giltig användare vald.

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp