Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Rumba
Rumba

Onsdag 4 oktober stänger Rumba förskola klockan 16.30.

Pedagoger från de kommunala förskolorna i Nynäshamn samt kostenheten ska den 4 oktober lyssna på en gemensam föreläsning. Rumba förskola stänger denna dag klockan 16.30.

Nynäshamns kommuns förskolor ska ha en gemensam föreläsning för alla pedagoger tillsammans med kostenheten. För att alla pedagoger ska ha möjlighet att gå på föreläsningen behöver vi stänga klockan 16.30, onsdagen den 4 oktober.

Föreläsningen handlar om ”Bra mat på förskolan” och vi är mycket glada över att Hanna Sepp som är universitetslektor vid Institutionen för Mat- och måltidsvetenskap på Högskolan Kristianstad har möjlighet att komma hit och föreläsa för oss.

Hanna har sedan många år tillbaka fokuserat sin forskning på den pedagogiska måltiden i förskolan. Intresset för maten och måltiden i förskolan har aldrig tidigare varit så stort och all forskning visar att människors förhållande till mat grundläggs i mycket unga år. Hon ser det därför som otroligt viktigt att den pedagogiska måltiden i förskolan håller hög kvalitet – såväl själva maten som samspelet kring bordet.

Sidan granskad 2017-08-21
Sidansvarig: Therese Edenborg

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp